احتساب ابتدای مهلت تخلیه طبق قانون موجر و مستأجر سال 1356

ساخت وبلاگ

نظر اکثریت

اول مبادرت به صدور رأی اصلاحی می‌نماید که در ضمن آن مدت تعیین می‌شود و ابتدای این مدت از زمان قطعی شدن دادنامه اصلاحی است. پس از طی شدن مهلت، دادگاه باید مبادرت به صدور اجراییه نماید و موجر باید حق کسب و پیشه را نیز بپردازد. ابتدای مهلت تخلیه که توسط دادگاه تعیین می‌شود بعد از پرداخت حق کسب و پیشه است.

نظر اقلیت

مهلت از زمانی محاسبه می‌شود که حق کسب و پیشه پرداخت می‌شود و اگر حق کسب و پیشه نباشد دادگاه باید مهلت را مشخص کند و می‌تواند اساساً بگوید مهلت مصداق ندارد و از زمان قطعیت حکم ده روز یا دو ماه.

نظر کمیسیون نشست قضائی (1)

 مطابق ماده 27 قانون روابط موجر و مستأجر سال 1356، دادگاه باید ضمن صدور حکم تخلیه مهلتی که از دو ماه بیشتر و از ده روز کمتر نباشد برای تخلیه تعیین بنماید. با این ترتیب مهلت تخلیه باید مورد لحوق حکم قرار گیرد و حسب مورد بر دادگاه تجدیدنظر استان یا دادگاهی که حکم در آن قطعیت حاصل نموده تکلیف است که در صورت عدم تصریح مهلت، رأی صادره را اصلاح و رفع نقص نماید. مهلت تخلیه از تاریخ ابلاغ دادنامه قطعی یا قطعیت حکم شروع می‌شود و چنانچه حکم تخلیه با پرداخت حق کسب و پیشه و یا تجارت صادر شود مهلت‌های مذکور طبق تبصره 1 ماده مرقوم از تاریخ ایداع یا پرداخت حق مزبور شروع خواهد شد.



1. نشست قضائی مسائل قانون مدنی دادگستری شهرکرد، تیر 1381.

روابط استیجاری مشمول قانون روابط مؤجر و مستأجر سال 1356...
ما را در سایت روابط استیجاری مشمول قانون روابط مؤجر و مستأجر سال 1356 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sargofli بازدید : 130 تاريخ : دوشنبه 15 خرداد 1396 ساعت: 14:05